Anı Tur
Kurumsal
Müşteri Hizmetleri
Biz Sizi Arayalım
Üyelik
0850 300 0 264
SATIŞ MERKEZİ
 Schengen Vizesi - Çok Girişli
 İngiltere Vizesi
 Vize Gerekmemektedir
 Tanzanya Vizesi
 Amerika Vizesi
 Küba Vizesi
 Mısır Vizesi
 Vietnam Vizesi
 Kamboçya Vizesi
 Çin Halk Cumhuriyeti Vizesi
 Kanada Vizesi
 Dubai Vizesi (çok Girişli)
 Schengen Vizesi - Tek Girişli
 Avustralya Vizesi
 Kapı Vizesi İçin Gerekli Evraklar
 Hırvatistan Vizesi
 Dubai Vizesi (tek Girişli)
 Hindistan Vizesi
 Rusya Vizesi
 İsrail Vizesi
Vize

Vize Sorgulama

Rezervasyon Numaranız

Amerika Vizesi

BU TUR İÇİN YOLCULARIMIZIN;
VİZE İÇİN SAHSİ MÜRACAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. YEŞİL PASAPORTA VİZE
UYGULANMASI VARDIR. BİLGİ İÇİN http://turkish.turkey.usembassy.gov/gocmen_olmayan_vize.html


İşveren olarak ABD vizesi başvurusu

 

1. Şirketinizin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Amerika konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
2. Vergi Levhasının Fotokopisi
3. Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
4. Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
5. İmza Sirküleri Fotokopisi
6. Hesap Cüzdan Fotokopisi
7. Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
8. Kredi Kartları Fotokopisi
9. Otel Ve Uçak Rezervasyonları
10. Ticari Seyahatleriniz İçin Amerika daki Firmadan Davetiye (Amerika dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Amerika konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir)
11. 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
12. Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
13. Seyahat Süresini kapsayan mümkünse bir Amerikan şirketinden yapılmış Seyahat Sağlık Sigortası ( Standart bir teminatı olmayıp minimum 10.000 Usd Teminatlı olmalıdır.)
14. İlave Evraklar (bu sayfanın en altında 'ilave evraklar' kısmından öğrenebilirsiniz.


Bordrolu çalışan olarak ABD vizesi başvurusu

 

1. Şirketinizin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Amerika konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
2. Şirketin imza sirküleri
3. Vergi levhasının fotokopisi
4. Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
5. Ticari sicil gazetesi fotokopisi
6. Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
7. 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
8. Son üç aylık bordro fotokopisi
9. Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
10. Gayrimenkul tapu fotokopisi
11. Kredi kartları fotokopisi
12. Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları
13. Ticari Seyahatleriniz İçin Amerika daki Firmadan Davetiye ( Amerika dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Amerika konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir)
14. 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
15. Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
16. Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
17. İlave Evraklar (bu sayfanın en altında 'ilave evraklar' kısmından öğrenebilirsiniz.


Öğrenci olarak ABD vizesi başvurusu

 

1. Amerika Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
2. Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
3. 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Amerika ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
4. Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
5. 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
6. Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
7. Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
8. Anne veya Babanın geçerli yada eski Amerika vize si varsa fotokopileri
9. İlave Evraklar (bu sayfanın en altında 'ilave evraklar' kısmından öğrenebilirsiniz.


Ev hanımı olarak ABD vizesi başvurusu

 

1. Amerika konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
2. Gayrimenkul tapu fotokopisi
3. Hesap cüzdan fotokopisi
4. Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir. 5. 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
6. Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
7. Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ? Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
8. Eşinin geçerli yada eski Amerika vizesi varsa fotokopileri
9. İlave Evraklar (bu sayfanın en altında 'ilave evraklar' kısmından öğrenebilirsiniz.


Emekli olarak ABD vizesi başvurusu

 

1. Amerika Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe
2. Emekli cüzdanı fotokopisi
3. Sağlık karnesi fotokopisi
4. Gayrimenkul tapu fotokopisi
5. Banka cüzdan fotokopisi
6. 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
7. Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
8. Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
9. İlave Evraklar (bu sayfanın en altında 'ilave evraklar' kısmından öğrenebilirsiniz.


İlave Evraklar (vize başvurusu sırasında istenecektir)

 

Göçmen olmayan vize basvuru formu ( DS-156 ) doldurulur. Göçmen olmayan vize basvuru ek formu (DS-157) (16-45 yaş arası erkekler için) Eşiniz yada çocuğunuz ile gidecekseniz DS-158 formu doldurulur (herbiri için) Banka dekontu (131 mülakat ücretini gösteren) 5 cm x 5 cm arka fonu beyaz renk yeni fotoğraf. Dişleriniz gözükmeyecek. Nüfus Cüzdanı Evlenme Cüzdanı (varsa) Davet mektubu (varsa) Sigorta kayıtları (işe başlangıç tarihini gösteren, son 4 ay içinde bir başka yerde çalışmışsanız o belgeyi de bulundurun) Tapu senetleri (ev yada arsa varsa) Araba Ruhsatı (kendinize ait varsa) Banka hesap dökümleri (kendinize ait araba, arsa vs. mal varlığınız yok ise muhakkak yeterli miktarda bankada paranız olması lazım) Son okuduğunuz okula ait mezuniyet belgesi (yoksa çok dert etmeyin, vize memuruna bulamadığınızı kibar bir dille anlatın, öğrenci olmadığınız sürece sorun çıkarmayacaklardır) Askerlik terhis veya tecil belgesi. Ayrıca müracat sıranısında parmak izleri elektronik alınır.